Kinderyoga

Yoga is niet alleen geschikt voor volwassenen, ook voor kinderen is het een fijne manier om te ontspannen en te leren luisteren naar het eigen lichaam. Kinder- en Jeugdpraktijk Yuji laat kinderen op een speelse manier kennismaken met yoga.

Wat is Holistische Kinderyoga?

Kindgerichte (dier)yogahoudingen worden thematisch aangevuld met liedjes, versjes, sprookjes en verhalen, die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Kinderen worden zich door de oefeningen op een speelse manier bewust van hun ademhaling, ze ontwikkelen hun zintuigen en leren het verschil te voelen tussen spanning en ontspanning. Vanuit een veilige, niet competitieve sfeer kunnen kinderen hun gevoelens uiten, sociale vaardigheden ontwikkelen en zichzelf leren accepteren zoals ze zijn.
 

Voor wie is Holistische Kinderyoga?

De kinderyoga is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar en wordt in groepjes van maximaal 8 kinderen gegeven. Zo krijgt elk kind voldoende persoonlijke begeleiding. Stuur een e-mail om je kind aan te melden voor een gratis proefles of losse les.

Kinderyogalessen

Op dit moment staan er geen lessen gepland. 

Locatie

Van Asch van Wijckskade 31
3512 VR Utrecht

Spelregels

- Je mag gratis een proefles meedoen.
- Een losse les kost 12,50.
- De vergoeding is 37,50 euro per maand (geen inschrijfkosten, wel een opzegtermijn van een maand).
- In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Je betaalt voor 10 maanden per jaar. In juli en augustus zijn er geen lessen en ben je uiteraard ook geen vergoeding schuldig is.

Kinderyoga op locatie

Yuji geeft regelmatig yogalessen op scholen, kinderdagverblijven en BSO’s. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact op. 

Neem contact op

Yuji geeft ook:

Kindertherapie

Yuji geeft therapie aan kinderen die niet lekker in hun vel zitten en die zich graag weer fijn willen voelen.

Kindertrainingen

Kinder- en Jeugdpraktijk Yuji geeft met regelmaat weerbaarheidstrainingen en rouw- en verliestrainingen aan kinderen van 4-12 jaar.